Träningsläger i Danmark 11-14/4 – 24

Jetsmarks Idrottscenter är det kompletta idrottscentret för er som vill ha bra träning, mycket aktiviteter och god samanhållning.

Här bor ni med utsikt över träningsplanerna, konstgräs och naturgräs av högsta kvalité. Alla lag som har sitt läger på Jetsmarks Idrottscenter har tillgång till samlingsrummen där det finns gott om utrymme att samla hela laget. Här finns även fullt utrustat kök för de lag som önskar att själva tillreda något mellanmål utöver den helpension som ingår. I samlingsrummen finns även gratis kaffe till ledarna.

Jetsmarks Idrottscenter har en fin 25-meters simbassäng som ni får nyttja fritt under de timmar som bassängen är öppen. I bassängen kan ni även testa på den unika sporten “badminton på flytande bana” en väldigt rolig teambuildningsaktivitet.

Vår mening: Kanonfin anläggning med härliga planer. Perfekt att efter träningen kunna mjuka upp stela muskler i anläggningens simhall. Kommer att bli fullbokat snabbt – tidig bokning ett måste

Relaterade inlägg

Eget Träningspass!

Intervaller Första Intervallen kan ni se som uppvärmning, börja i uppvärmningstempo och stegra sen farten successivt, sista delen ska ni

Läs Mer >>