Saido Berahino har, efter sitt genombrott och Tony Pulis intåg i W.B.A haft det tufft, och den här säsongen har han knappt spelat. Nu står det klart att han lämnar klubben.

Två gånger tidigare har Stoke försökt värva Saido Berahino i januari, båda gångerna har man fått sina bud nobbade. När man nu lade ett 12 miljoner punds bud på en Berahino som är fast i frysboxen och med ett halvår kvar på kontraktet så tvekade inte W.B.A. Saido Berahino skriver på ett fem och ett halvårs-kontrakt med Stoke och frågan är om han kan kicka igång karriären igen borta hos Mark Hughes.

På tal om spelare som har haft det tufft så har Manchester Uniteds holländare Memphis Depay valt att ansluta till Lyon och Frankrike. Ytterligare en spelare som skuille behöva få igång karriären igen och kanske är Frankrike helt rätt land för det.

Annars så har soppan kring José Fonte tagit slut. Portugisen har skrivit på för West Ham samtidigt som det ryktas om att Southampton vill värva både Gabiadini från Napoli och Sakho från Liverpool.

Sist men inte minst så har W.B.A värvat Jake Livermore för 10 miljoner pund från Hull samtidigt som Hull lånar in den norska yttern Omar Elabdellaoui. Omar blir då den tredje norska spelaren i Hull där redan Adama Diomande och Markus Henriksen spelare.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.