Vad sägs om att få 100 kr gratis genom att twittra? Ta del av Unibets oddskampanj ”Hundralappen” och var med och tävla om gratisspel varje dag!

Brukar du pricka in rätt slutresultat i olika matcher? Kanske är du extra bra på att förutse hur det ska gå för just ditt lag? I så fall ska du följa Unibet på Twitter och twittra med hashtaggen ”#hundralappen” och skriva vilket slutresultat du tror att det blir i dagens utvalda match. Om du har rätt lägger Unibet till 100 kr till ditt konto, helt utan förbehåll!

Det kostar ingenting att vara med och om du har rätt kan du få enkla och smidiga pengar att spela för. Med andra ord finns det ingen anledning att låta bli? Du hittar information om vilken som är dagens utvalda match när du surfa in till kampanjsidan hos Unibet.

Första gången du vill gå med så behöver du också göra en anmälan för kampanjen. Länk till anmälan finns också på kampanjsidan.

Har du inget konto hos Unibet.com? Inga problem, du kan snabbt och enkelt registrera ett nytt konto på några minuter. Klicka här för att registrera ett nytt konto!

//Sebastian @Fotbollsportalen

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.