Premier League premiären börjar närma sig och om två veckor så drar det igång. Klubbarna har nu börjat rustat upp lagen och finjustera det sista för att stärka sina lag. 

Fulham lånar in Schurrle. Londonklubben har ett låneavtal som sträcker sig i två säsonger på tysken. Andre Schurrle är utlånad från Borussia Dortmund där  han har haft svårt att etablera sig i. Tysken har erfarenhet från Premier League efter att spenderat två säsonger i Chelsea.

Wolves värvar Jao Moutinho. Wolves gjorde under gårdagen klart med Moutinho om en flytt till Wolverhampton. Portugisen har skrivit på ett två års kontrakt och kostade  klubben enbart 50 miljoner kronor. Moutinhos agent hade god kontakt med Wolves sedan tidigare och det ska ha vart en stor orsak till att det var dom han valde. 31-åringen blir den femte portugisen i klubben efter att man tidigare värva Rui Patricio detta fönster.

Newcastle värvar Schär. Fabian Schär ansluter till klubben från Deportivo La Coruna. Den schweiziska landslagsspelaren kosta klubben 30 miljoner kronor och har skrivit på för 3 år. Schär var en viktig spelare i Schweiziska landslaget där han var ordinarie mittback som stod för en solid turnering. Detta blir klubbens fjärde värvning för säsongen.

Milinkovic Savic aktuell för Chelsea. Tidigare under fönstret var det massor rykten om att serben skulle gå till en storklubb och nu verkar ryktena börja igen. Chelsea tränaren Sarri sägs vara intresserad att få över serben. För närvarande har dom inte råd men om Hazard eller Courtois skulle lämna är chanserna höga att Savic blir en Chelsea spelare skriver The Independent.

 

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.