Under den gångna veckan har det varit fullt med silly season-snack runt om i England som en litet avbräck till VM spelet. Det har varit många rykten om nya värvningar som ska stärka trupperna inför den kommande säsongen. 

Callum Wilson signerar nytt kontrakt. Wilson skrev under dagen på ett nytt kontrakt med Bournemouth som sträcker sig till 2022. Wilson var under den förra säsongen en stor faktor till att Bournemouth sluta på en tolfte plats.

Wolverhampton ute efter Oleksandr Zinchenko. Manchester City har fått ett bud på den Ukrainska mittfältaren som var med och vann ligan med klubben. Zinchenko gjorde 16 framträdanden förra säsongen men trots det ska City vara villig att släppa honom. Wolves har redan lagt ett bud på 185 miljoner kronor. Oleksandr Zinchenko kan bli Wolves sjätte värvning inför säsongen som rustar ordentligt till återkomsten till Premier League.

Jorginho på väg till Manchester City. Manchester City har under en lång period varit intresserade av Napolis Innermittfältare. Jorghinos agenter har rapporterats vara på plats i England för att slutföra avtalet. Allt tyder på att Jorginho kommer att lämna Napoli då han inte heller är med i Napolis försäsongs trupp. Han ryktas presenteras av Manchester City i slutet av denna vecka.

West Ham nära att landa Jack Wilshere. Engelsmannen är för närvarande kontraktslös efter att han och Arsenal gick skilda vägar. Sky rapporterar nu att Wilshere har varit i kontakt med West Ham och att det finns en stor chans att det blir hans nya klubbadress. Wilshere har dock ingen brådska med att hitta en ny klubbadress och säger att han kommer avvakta så han hamnar i rätt klubb och miljö.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.