Här är en uppdateringar kring övergångar, rykten och nya kontrakt som har ägt rum kring Premier League de senaste dagarna. 

Maourane Fellaini har förlängt kontraktet med Manchester United. I fredags bekräftade United att de hade förlängt med den belgiska landslagsspelaren. Fellainis kontrakt ska sträcka sig till 2020 med option på ytterligare år om Fellaini vill det. 30-årigen Fellaini var tidigare aktuell för en flytt till Turkiet där Besiktas, Galatasaray och Fenerbache var intresserade av hans signatur.

Cristiano Ronaldo kan var på väg bort. Ja detta rykte har hängt med de senaste sommarfönsterna och det kan ha blivit lite uttjatat men den här gången kan det vara sant. Real Madrid kan vara intresserade av att släppa honom och har sänkt hans utköpsklausul från 1,2 miljarder till en 1 miljard för en eventuellt försäljning. Dock så ska det finnas en tvist i det hela att Barcelona och Paris Saint Germain får förhålla sig till den tidigare utköpsklausulen om de vill värva honom. Detta kan betyda att han kan vända hem till sin tidigare klubb Manchester United som Ronaldo själv många gånger uttalat sig om.

Golovin nära flytt till Chelsea. Aleksandr Golovin har varit i möte med klubben och de ska vara nära en överenskommelse med varandra. Summan ska röra sig om 314 miljoner kronor. Detta skulle bli klubbens första värvning för säsongen och kanske så finns det en baktanke med det hela. Maurizio Sarri har varit huvudnamnet för att ersätta Antonio Conte och ska tidigare i Napoli försökt värva ryssen. Kan detta vara ett försök till att även få över Sarri?

Arsenal nära att förlänga med Chambers. Calum Chambers är nära ett nytt kontrakt med Arsenal och det återstår bara några detaljer innan det ska vara klart. Det ska gälla ett långtidskontrakt för engelsmannen. Arsenal ska redan ha förlängt med Rob Holding och detta kan bli den andra mittbacken som förlänger. Detta kan betyda att Arsenal inte kommer att värva Sokratis Papastathopoulos som tidigare ryktats lämna Dortmund för Arsenal.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.