Älskar du spel och betting? Rekraketer är en webbplats som levererar speltips. I början av nästa år kan du bli medlem på webbplatsen för att få ut ännu mer av innehållet och låsa upp låsta speltips, nyheter och artiklar.

Rekraketer startade under våren 2018. Ett enmansprojekt med mål att leverera speltips som ökar din spelkassa. Rekraketer vänder sig till dig som är över 18 år och gillar att spela, men som virrar bort dig bland alla speltipssidor som är överfulla med spelbolagshänvisningar och lockande bonuslänkar. Här ligger det främsta fokuset på speltipsen.

Rekar

Rekraketer vill vara oberoende när det kommer till spelbolag. Bland annat därför gäller nolltolerans mot spelbolagsannonsering. Webbplatsen kommer därmed aldrig att innehålla annonser från eller kopplade till spelbolag.

Med start i januari 2019 kan du bli medlem på Rekraketer och därmed låsa upp speltips, nyheter och artiklar som är låsta för icke-medlemmar. Är du intresserad av att bli medlem? Följ den här länken och fyll i din e-postadress i formuläret längst ner på sidan så får du ett mail skickat till dig när medlemsregistreringen har öppnat. I samband med att medlemskapet lanseras kommer en stor tävling med fina priser hållas.

Dela
Passionerad sportälskare som ser sport som en källa till hopp och underhållning. Tippar fotboll regelbundet och arbetar med sportanalys.