Varje vecka spelas det fotboll i Europas stora fotbollsligor och varje vecka kan du som älskar sporten ta del av rekade speltips hos sajten Matchodds.se. Du hittar exempelvis rekar till spanska La Liga och kring lag som Real Madrid och Barcelona, tips till engelska Premier League och heta analyser till turneringar av olika slag. Förutom speltips presenterar man även olika erbjudanden från svenska spelbolag och förslag på het bettingbonus som passar för dig som vill spela på odds till extra förmånliga villkor.

Veckans bästa spel

Varje vecka listas veckans bästa spel direkt på startsidan hos Matchodds. Spelen kommer från olika fotbollsligor och är välskrivna och innehåller relevant fakta och tydliga rekommendationer. Med andra ord är upplägget perfekt för dig som vill ta en genväg till vinnande spel. 

Spelen presenteras löpande under veckans dagar och inriktningen på rekarna är lite olika. Somliga handlar om rena 1-X-2 odds medan andra handlar om handicap-spel eller spel på över/under mål med mera. Klicka in på ett spel för mer information om vad som rekommenderas, vilket spelbolag som har det bästa oddset samt vilken bettingbonus som eventuell passar bra att använda.

Tippa bättre med spelskola

Ett avsnitt som är särskilt intressant hos Matchodds är den välskrivna sektionen ”spelskola”. Det är en sammanställning av information om hur du blir bättre på att spela på odds. Man går exempelvis igenom hur du spelar livebetting, hur du hanterar spelkassan, samt hur asian handicap fungerar. Därtill finns det mycket annat matnyttigt som du som bettingintresserad kan ha nytta av.

Är du sugen på att öka dina chanser att vinna när du spelar på odds? Surfa in till Matchodds och kika in dagens bästa spel. Vem vet, kanske innebär det att du bärgar hem en storvinst redan idag?

Dela